Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Whiskey Wednesday is here!

Hallå hallå! Lucia kom och gick av bara farten! Vi hade hur kul som helst på Charlottes födelsedag och vi såg även till att hon fick ett litet äventyr till livs 😉 (ja, jag gillar gamla hederliga smileys). Vi började med lite glögg och pepparkakor med ädelost (som Charlottes mamma hade bidragit med) hemma hos Charlotte innan vi drog ut på stan och alla inneställen. Vi hade inte någon speciell plan med kvällen mer än att vi skulle ha roligt! Dans hela natten lång. Jag var hemma typ 05 på söndagen och spenderade resten av dagen att ta hand om mina ömma fötter… Vad Charlotte gjorde på morgonkvisten är fortfarande höljt i ett dunkel…

Men idag är det i alla fall onsdag och lill-lördag. Oroa er inte. Jag ska inte ut och svira. Jag ska däremot göra chokladbollar med whiskey. Det är gott med lite vuxensnacks emellanåt… Och som den nyttiga och sparsamma person som jag är gör jag en hel laddning av dessa underbara chokladbollar och lägger resten i frysen till andra tillfällen. Jag borde kanske göra lite julgodis och sånt också men det får vackert vänta till en annan dag.

Filmen Chocolat får det bli ikväll. Har ni sett den? Underbar!

 

This entry was posted in Fritid, Film. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *