Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Ut på jakt

Idag ska jag åka hem från mamma och pappa. Det har vart ett superskönt break verkligen men nu längtar jag tillbaks hem och till mina vänner!

Har suttit och lyssnat på pappas prat om hans jakt hela veckan. ”Kolla här, hittade min jaktutrustning här” och så visar han på nätet vart och exakt vad han har köpt. Så för att få honom att prata om något annat (eller rättare sagt att inte prata alls) så har vi spelat otroligt mycket kort den här veckan. Det har vart kul, har verkligen slipat mina kunskaper nu.

Jag och mina vänner ska ut på jakt ikväll. Och inte den jakten som min kära far håller på med. Den ena tjejen som ska  med ikväll vill verkligen skaffa ett förhållande och går ut och bokstavligen letar efter en kandidat. Jag och dom andra har sagt tusen gånger att ”du kommer inte hitta någon om du går ut och letar sådär” men det struntar hon fullkomligt i. Jaja vi backar väl hennes letande också haha :)

killar

 

This entry was posted in Fritid. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *