Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Tips på bra sajt

Jag älskar inredning och gör ofta och gärna om i hemmet. Det blir mycket ändring av detaljer så som tavlor, växter, prydnader och vaser, men även flytta runt grejer en del. Ibland slår jag på större och byter ut en möbel eller liknande också såklart. När jag inte inreder sitter jag gärna och kollar och får inspiration på inredningssajter, och där kommer mitt tips i detta inlägg in.

Jag älskar att titta på inredning hos Confidentliving. De har alltid så snygga grejer i olika stilar och prisklasser vilket jag gillar. Jag tycker om att bland gammalt och nytt, billigt och dyrt samt olika stilar och färger. Ni får gärna tipsa mig om någon stil, produkt eller affär om ni har något ni gillar extra mycket!

Just nu är jag extra galen i gröna och stora växter, rottingmaterial och gråa toner av olika slag. Jag funderar på att klicka hem något i den stilen snart, hehe.

Tips på inredning

This entry was posted in Annas and tagged , . Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *