Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Så sjukt bra!

Den här låten peppar verkligen mig så himla mycket. Jag känner mig bara mer och mer kär i Mr. Right för varje dag som går! Helt sjukt att det snart är 3 månader sen vi var på vår första dejt! Vi ska ses imorgon och jag ska sova över hos honom, så himla mysigt!

På lördag ska vi iväg till en djuraffär och kolla på lite grejer till hans söta hund. Jag har nog glömt att nämna Sally, en rottweiler som jag också är helt kär i. Hon brukar krypa upp till mig när jag sitter i soffan (eller krypa och krypa, mer kasta sig upp) och gosa med mig. Nästan så Mr. Right inte får någon uppmärksamhet alls, haha!

sally

Vi ska i alla fall gå och kolla på olika hundsängar till Sally. Hon har bitit sönder sin förra hundbädd så vi ska kolla lite vad vi hittar. Urvalet av hundbäddar är enormt och vi ska kolla på en fin hundsäng, hundkorg eller hundbädd till henne. Jag tror dock det blir en riktig hundbädd så att hon får sova skönt. I alla fall om jag får bestämma! Hon är så stor så jag tror att en hundkorg blir lite liten för henne. I alla fall vad jag har sett, hehe! Hittade en hemsida som säljer hundsängar och de är så himla fina! Håller på och skickar massa till honom nu och visar massa olika. Föll mest för denna:

säng

Fin va? 😀

 

This entry was posted in Annas. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *