Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Min egen lilla sida

Jag heter Anna och är 25+ (man ska aldrig fråga en dam om hennes ålder, det är oartigt). Jag jobbar med media och tycker det är riktigt spännande. Branschen är oändlig och jag tar för mig allt jag bara kan. Att lära mig nya saker är det absolut roligaste jag vet. Förutom mitt jobb umgås jag mycket med mina vänner. Kaffepauser på sköna caféer är obligatoriska och ett glas vin säger vi aldrig nej till. Jag tycker om att gå ut och dansa på helgerna, jag gillar att åka ut i skärgården där mina föräldrar har landställe och så gillar jag sommaren. Livet leker och jag har inte många moln på min himmel.

Välkommen att följa med mig på min resa framåt i livet.

Kram Anna

      

 

One Response to Min egen lilla sida

  1. Axel Alm says:

    Hej!

    Vilken härlig bild! Vi skulle vilja använda den som fototapet i vårt nya personalutrymme. Vet du vem som äger bilden?

    Mvh,

    Axel Alm