Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Lite sent ute…

Haha, jag vet att jag är sent ute, men förra veckan började jag att inse det smidiga med att köpa grejer från nätet. Att slippa ta sig in till stan eller en specifik butik och trängas med folk där är verkligen guld värt för mig. Vi håller på att renovera hemma, och är nu i det stadiet att vi börjar kolla på olika möbler som vi ska ersätta gamla och slitna möbler med. Att köpa möbler på nätet kan låta omständligt, men med hemleverans är det helt klart värt det och dessutom väldigt bekvämt.

Vi har ännu inte bestämt oss för exakt vad vi ska köpa, men ett nytt matbord står högst på listan över prioriterade möbler. En ny soffa och nya mattor till kök och vardagsrum skulle jag inte heller tacka nej till direkt. Det är bara svårt att bestämma sig, men det får ta sin tid känner jag.

Göra om i hemmet

This entry was posted in Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *