Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Lättaste presentletningen EVER

Jag är så jäkla lättad! Som alla vet så är jag fruktansvärt dålig på att hitta presenter och med min kära fars kommande födelsedagsfirande stod jag helt handfallen. Tidigare brukar jag köpa böcker och såna saker men jag kände att det är för klent i år. Får lov att känna mig som världens sämsta dotter om jag ska köra en kriminalroman i år igen. Det går bara inte.

Men så kom F med den bästa bästa idén någonsin. Han har ju tydligen vart uppmärksam om att pappa gillar jakt (vilket jag också borde tänkt på, har ju till och med skrivit om det här i bloggen) och han började genast pladdra om massa olika saker vi kan köpa. Jag föreslog att vi skulle köpa honom en Jack Russel-terrier, dom som tydligen vara toppen, men jag fick nedslag på idén omedelbart. Han slog istället upp en jaktaffär på nätet och plockade fram massa kikare som tydligen ska mäta avstånd, vilken i sin tur ska göra att man träffar sitt byte mer snabbt och säkert.

Det fanns två olika, en för 1495 kr och en för 6495 kr, 5000 kr skillnad. Jag måste säga att jag älskar min pappa men jag vette tusan om jag älskar honom 6495 kr mycket så vi beställde faktiskt hem den andra kikaren. Eller avståndsmätaren – FÖRLÅT Fredrik haha! 😀

Den här blev det:

avstånd

 

På beskrivningen står det att den kan användas av golfspelare också. Det blir ju perfekt, tror mamma pratade om att börja spela golf. Fast hon pratar i och för sig om att börja med både det ena och det andra. Kanske ska köpa ett set med golfklubbor till henne i födelsedagspresent så att hon faktiskt gör slag i saken… Men hennes födelsedag är inte förrän i slutet av juli så det behöver jag inte oroa mig för direkt.

This entry was posted in Annas. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *