Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

En härlig fredag!

vin

Hej alla vänner!

Vilken underbar fredagskväll jag har haft, alltså! Vi gick ut ett helt gäng med kollegor och tog några glas vin. Efter det så gick jag och Elinore vidare till en annan restaurang för vi höll på att dö av hunger. Där träffade vi några av Ellinores kompisar, bland annat en socionom som jag har träffat innan. Han heter Erik och har de mest intressanta idéerna för hur man ska göra om samhället för att få välfärden att fungera på ett mycket bättre sätt. En sån människa som är så oerhört intressant att bara sitta och lyssna på, så det gjorde jag en stund, innan jag kände att det var dags att ta mig hemåt och slappa i soffan en stund innan hela kroppen protesterade för sömn! Hur har ni haft det ikväll? Fredagsmys eller klackarna i taket? 

This entry was posted in Fritid, Jobb, Annas. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *