Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

Dags för flytt

Hej alla läsare, hoppas att ni har haft en bra dag! För mig har det rullat på, men nu är jag bra trött. Jag har dock en (för mig i alla fall) rolig nyhet: jag ska flytta! Jag har varit så trött på min lägenhet länge, så det känns riktigt bra.

Jag bestämde mig för att köpa en lägenhet, då det kan vara så svårt att hitta hyresrätter idag. Jag vände mig till fastighetsmäklare HusmanHagberg, och har fått hur mycket bra hjälp som helst. Dock har jag inte lagt något bud än, och jag har lite svårt att bestämma mig. Vill satsa på en lägenhet som jag verkligen trivs i och kan bo i ett tag, men sådana lägenheter är ju för det mesta väldigt dyra. Hmm, får fundera lite mer på det känner jag.

Prio är i alla fall att lägenheten har balkong och högt i tak – det älskar jag.

Lägenhet via husmanhagberg

This entry was posted in Övrigt and tagged , . Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *