Haxxa Anna || Tankar, tycken och troll

 

+menu-

header image

30-årsfesten

30

Jag börjar närma mig 30 hela år och det sägs att det är standard med en episk 30-årsskiva. Och vem är jag att förstöra den traditionen?

Så jag har äntligen satt igång med planerandet. Jag vet att jag inte ens har tagit steget över 29-årslinjen än men man kan aldrig vara ute i god tid nog. Det är mycket som ska planeras, lokal, mat, dryck, dekorationer och mycket annat. Och gästerna såklart.

Festen ska absolut hållas hemma i Stockholm, det finns inte på världskartan att jag ska ha den någon annanstans. Har kollat på festlokaler på Annorlundas hemsida och här är några jag tyckte verkade intressanta. Vill inte punga ut alltför mycket pengar på bara lokalen men jag vill samtidigt att den ska ha bra läge. Helst skulle jag vilja köpa med ett paketpris så att man får mat och dryck där och att dom städar undan efter en. Vad tycker ni låter som bästa idén? Jag hade i alla fall tänkt att bjuda på allt men förmodligen kommer det inte att bli en sittande 3-rättersmiddag utan snarare lite plock/mingelmat. Det tror jag blir PERFEKT!

Jag hade tänkt att kanske bjuda in 50-60 gäster, men inte mer. Vill inte att det ska bli för många samtidigt som att jag vill ha ett gäng där! Det är alltid kul med folk liksom.

Det som jag önskar mig allra mest i present (om det inte är oförskämt att önska sig någonting nuförtiden) är en resa direkt till solen för att komma undan det ruggiga och trista novembervädret. Så alla mina nära och kära som faktiskt läser min blogg – jag vill åka till Kanarieöarna! Eller något annat varmt land! Och jag skulle bli oförskämt glad av en present av det måttet! Jag lovar att ni kommer att få tillbaks det på ett sätt eller annat.

Men en tradition som jag faktiskt kommer att bryta är den där löjliga 30-årskrisen. Den är jag helt ointresserad av. Det är kul att fylla år och att åldras tillhör livet. Det är så det ska vara. Man kan välja om man vill åldras i panik eller med värdighet och jag ska välja det sistnämnda.

Vad jag ska ha på mig blir en helt annan fråga men jag tror att jag ska beställa en måttsydd klänning från Dress First. Den här klänningen älskar jag, blir nog vinrött då!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *